Ακόμη μία νίκη για τον Οζιέ, κέρδισε και στο Ράλι της Πολωνίας
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ αναδείχθηκε νικητής στο Ράλι της Πολωνίας, έβδομο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC. Ο Γάλλος οδηγός της Φολκσβάγκεν σημείωσε την πέμπτη φετινή του νίκη και αποσπάστηκε με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της κατάταξης, καθώς μάλιστα κέρδισε και τους τρεις έξτρα βαθμούς, χάρη στην επικράτησή του στην power stage.
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ αναδείχθηκε νικητής στο Ράλι της Πολωνίας, έβδομο φετινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC.
Ο Γάλλος οδηγός της Φολκσβάγκεν σημείωσε την πέμπτη φετινή του νίκη και αποσπάστηκε με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της κατάταξης, καθώς μάλιστα κέρδισε και τους τρεις έξτρα βαθμούς, χάρη στην επικράτησή του στην power stage.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «ομόσταυλός» του Αντρέας Μίκελσεν (Νορβηγία/Φολκσβάγκεν), ενώ στην τρίτη ο Οτ Τανάκ (Εσθονία/Φορντ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Δεν θέλω την καταραμένη τεχνητή νοημοσύνη»
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
- Έρχεται…νέος ΕΝΦΙΑ το 2027 – Οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουμε
- Βίντεο – ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς στον Πειραιά

