Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, ανέργους, πολύτεκνους, απόρους από τον «Βενέτη»

Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, ανέργους, πολύτεκνους, απόρους από τον «Βενέτη»

Από αύριο, Παρασκευή, και μέχρι την επαναλειτουργία των τραπεζών και την ομαλοποίηση της αγοράς, ο Φούρνος Βενέτη προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού σε συνταξιούχος, ανέργους, πολύτεκνους και άπορους. Το ψωμί θα προσφέρονται όλη την ημέρα, μέχρι εξαντλήσεως των ημερησίων αποθεμάτων, από τα καταστήματα Βενέτη.

Από αύριο, Παρασκευή, ο Φούρνος Βενέτη προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού σε συνταξιούχος, ανέργους, πολύτεκνους και άπορους.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή, σε όλα τα καταστήματα Βενέτη, συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (οι τελευταίοι με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεών ψωμί.

Η προσφορά αυτή θα ισχύσει μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά.

Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η φρατζόλα πολυτελείας, το χωριάτικο χειροποίητο, η φρατζόλα Πετρόμυλου και το χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι η Βενέτης «προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τέσσερα χρόνια τα καταστήματα Βενέτη, προσφέρουν καθημερινά μετά τις 22.00, δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024