«Είναι δικό τους πρόβλημα» λέει η Ρωσία για την ελληνική κρίση
Η εξεύρεση λύσης στην ελληνική κρίση χρέους δεν είναι θέμα της Ρωσίας, αλλά της Αθήνας και των πιστωτών της, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους. «Αυτό είναι πρόβλημα της Ελλάδας. Αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές, δεν είναι δικό μας ζήτημα» ανέφερε.
Η εξεύρεση λύσης στην ελληνική κρίση χρέους δεν είναι θέμα της Ρωσίας, αλλά της Αθήνας και των πιστωτών της, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
«Αυτό είναι πρόβλημα της Ελλάδας. Αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές, δεν είναι δικό μας θέμα» ανέφερε ο Πεσκόφ εν μέσω της νέας κινητικότητας που παρατηρείται για την εξεύρεση λύσης μετά τη νέα πρόταση του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τις τελευταίες ώρες πριν εκπνεύσει το πρόγραμμα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.