Να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν την ίδια πρόταση ως καινούρια καλεί τους εταίρους ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης εν μέσω έντονης φημολογίας ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με τις Βρυξέλλες, προκειμένου να βρεθεί μια «έντιμη συμφωνία» λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το τρέχον πρόγραμμα. Ο κ. Φαμπουράρης βάζει τέσσερα σημεία στη διαπραγμάτευση.
Να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν την ίδια πρόταση ως καινούρια καλεί τους εταίρους ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης εν μέσω έντονης φημολογίας ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει ξεκινήσει νέο γύρο επαφών με τις Βρυξέλλες, προκειμένου να βρεθεί μια «έντιμη συμφωνία» λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το τρέχον πρόγραμμα.
«Επιτέλους οι ‘εταίροι’ θα σταματήσουν την προπαγάνδα με την επανάληψη της ίδιας πρότασης παρουσιάζοντάς τη σαν καινούργια; Αν θέλουν να συμβάλλουν σε λύση μία είναι η πρόταση, που πρέπει να περιέχει:
Καμία μείωση σε μισθούς και συντάξεις
Αποκατάσταση των Συλλογικών Διαπραματεύσεων και του κατώτατου μισθού
Πρόσθετο αναπτυξιακό πακέτο, πέρα από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ)
Αναδιάρθρωση με κούρεμα του χρέους
» Μόνο έτσι μπορεί ο ελληνικός λαός να ανασάνει, η οικονομία να επανεκκινήσει, η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας να ξεκινήσει. Μόνο έτσι η αξιοπρέπειά μας θα αποκατασταθεί».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).