Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βερολίνο: «Εξαιρετικά περιορισμένος» ο κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης

Βερολίνο: «Εξαιρετικά περιορισμένος» ο κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης

Τα επίπεδα των spreads καταδεικνύουν πως ο κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης χρέους σε άλλες χώρες «είναι εξαιρετικά περιορισμένος» δηλώνει ο εκπρόσωπος του Β.Σόιμπλε εν μέσω «πυρετού» συσκέψεων στο Βερολίνο για την Ελλάδα. Ο ίδιος επισημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δεν έχει αυτή τη στιγμή απευθείας επαφές με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά υπάρχει εντατικός διάλογος με εταίρους της Γερμανίας εντός και εκτός Ευρωζώνης.

Τα επίπεδα των spreads καταδεικνύουν πως ο κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης χρέους σε άλλες χώρες «είναι εξαιρετικά περιορισμένος» δηλώνει ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γέγκερ εν μέσω του «πυρετού» συσκέψεων στο Βερολίνο για την Ελλάδα.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών δεν έχει αυτή τη στιγμή απευθείας επαφές με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά υπάρχει εντατικός διάλογος με εταίρους της Γερμανίας εντός και εκτός Ευρωζώνης.

«Εάν δείτε την εξέλιξη των spreads, θα παρατηρήσετε ότι ο κίνδυνος μετάδοσης είναι εξαιρετικά περιορισμένος» δήλωσε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Μάρτιν Γέγκερ.

Ερωτηθείς εάν αυτή τη στιγμή υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των κυβερνήσεων Γερμανίας και Ελλάδας, ο εκπρόσωπος ανέφερε: «Μπορώ να απαντήσω μόνο αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν απευθείας επαφές, ωστόσο παρ’ όλα αυτά υπάρχει εντατικός διάλογος με εταίρους, και όχι μόνο στην Ευρωζώνη»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024