Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αντίο» με νίκη είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης

«Αντίο» με νίκη είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Τέλος στη μεγάλη και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του έβαλε ο μεγάλος έλληνας αθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος στο «Iron Challenge» μπροστά σε περισσότερους από 7 χιλιάδες ανθρώπους κέρδισε τον Στιβ Μόξον και ολοκλήρωσε την καριέρα του με το κεφάλι ψηλά, όπως άλλωστε έχει κάνει σε όλη την καριέρα του. Μπορεί ο αντίπαλος του να ήταν εξαιρετικά φορμαρισμένος, όμως ο «Iron Mike» μπήκε στο ρινγκ αποφασισμένος να κρεμάσει τα γάντια του με μια νίκη, έτσι και έγινε.

Τέλος στη μεγάλη και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του έβαλε ο μεγάλος έλληνας αθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος στο «Iron Challenge» μπροστά σε περισσότερους από 7 χιλιάδες ανθρώπους κέρδισε τον Στιβ Μόξον και ολοκλήρωσε την καριέρα του με το κεφάλι ψηλά, όπως άλλωστε έχει κάνει σε όλη την καριέρα του.

Μπορεί ο αντίπαλος του να ήταν εξαιρετικά φορμαρισμένος, όμως ο «Iron Mike» μπήκε στο ρινγκ αποφασισμένος να κρεμάσει τα γάντια του με μια νίκη, έτσι και έγινε.

Ο έλληνας kick boxer κέρδισε τον αντίπαλο του μετά από 5 γύρους και με ομόφωνη απόφαση όλων των κριτών.

Όπως ήταν λογικό πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποθεώθηκε από ολόκληρο το γήπεδο και εκείνος συγκινήθηκε.

Κάπως έτσι λοιπόν μπήκε τέλος σε μια μεγάλη καριέρα με που μετράει 158 νίκες, 87 νοκ-άουτ σε 178 αγώνες καθώς και πολλούς τίτλους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024