Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείσθηκε από τον τελικό των -90κ. τζούντο ο Ηλιάδης

Αποκλείσθηκε από τον τελικό των -90κ. τζούντο ο Ηλιάδης

Λύγισε ο Ηλίας Ηλιάδης και αποκλείστηκε λόγω έξτρα παρατήρησης στην τιτανομαχία του προημιτελικού των -90 κιλών στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, από τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ.

Λύγισε ο Ηλίας Ηλιάδης και αποκλείστηκε λόγω έξτρα παρατήρησης στην τιτανομαχία του προημιτελικού των -90 κιλών στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, από τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ.

Ήταν ένας μεγάλος αγώνας, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι δύο αθλητές είχαν την τακτική τους, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο στην πεντάλεπτη αναμέτρησή τους. Όμως ο πρωταθλητής μας είχε δεχτεί τρεις παρατηρήσεις έναντι δύο του αντιπάλου του και αυτό του κόστισε ακριβά.

Στο τελευταίο λεπτό, προσπάθησε να φέρει τα πάνω κάτω και τουλάχιστον να χρεωθεί με 3η ποινή και ο Ρώσος, ώστε να πήγαινε το παιχνίδι στον «χρυσό ποντό», αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι μόλις ο πρωταθλητής μας άκουσε την κόρνα της λήξης ξάπλωσε απογοητευμένος πάνω στο ταπί αφού κατάλαβε τον αποκλεισμό του.

Πλέον περιμένει να δει αν θα φτάσει ο αντίπαλός του στον τελικό της κατηγορίας, κάτι που αν συμβεί θα παρασύρει αυτόματα κα τον αθλητή μας σε αγώνες ρεπεσάζ που θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για χάλκινο μετάλλιο.

Ο δύο φορές ολυμπιονίκης μας, είχε περάσει μπαι στη φάση των «32» και εκεί απέκλεισε τον Σλοβένο Ντέιβιντ Κουκόβιτσα με εντυπωσιακό τρόπο και με το αγαπημένο του ippon (το νοκ άουτ στο τζούντο).

Στους «16» ο αντίπαλος του ήταν πολύ πιο δύσκολος. Όμως έστω και αν χρειάστηκε το «χρυσό πόντο» ο πρωταθλητής μας απέκλεισε με Wazaari και τον Γερμανό Μάρκ Οντενθαλ. Η κανονική πεντάλεπτη διάρκεια είχε βρει ισόπαλους (0-0) τους δύο αντιπάλους που είχαν και από δύο παρατηρήσεις.

Όμως ο Ηλιάδης ήταν πιο επιθετικός και στην παράταση, όπου πήρε πρώτος το «χρυσό πόντο» από το Γερμανό και προχώρησε στα προημιτελικά, όπου ο Ρώσος Ντενίσοφ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024