Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατά ΕΠΟ
Απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με στόχο την άρση της ποινής διαγραφής, η οποία της έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ.
Απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με στόχο την άρση της ποινής διαγραφής, η οποία της έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έθεσε εκτός των κόλπων της την Ένωση της Μαγνησίας λόγω της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια με αίτημα να κηρυχθεί έκπτωτο το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και να αντικατασταθεί από προσωρινή διοίκηση, που θα οδηγούσε την Ομοσπονδία σε εκλογές.
Να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο προσκομίστηκε έγγραφο στο οποίο επτά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας φέρονται να έχουν άρει την στήριξή τους στον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα.
Ως εκ τούτου η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν μπορεί να παραστεί στην αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο εσωτερικό της, αφού αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. τάσσονται πλέον εναντίον του κ. Μπατζιάκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)
















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442