Διοίκηση Ρεάλ προς Μπενίτες: «Χάσε κιλά για να μην σε κοροϊδεύουν»
Μπορεί ο Ράφα Μπενίτες να εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό να φέρει στη «βασίλισσα» τίτλους, όμως όπως φαίνεται θα έχει και ένα... άλλο θέμα να το απασχολεί. Να αδυνατήσει! Αυτό φαίνεται πως του ζήτησαν οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «AS».
Μπορεί ο Ράφα Μπενίτες να εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό να φέρει στη «βασίλισσα» τίτλους, όμως όπως φαίνεται θα έχει και ένα… άλλο θέμα να το απασχολεί. Να αδυνατήσει!
Αυτό φαίνεται πως του ζήτησαν οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της ηεφημερίδα «AS».
Μάλιστα δεν είναι για θέματα υγείας, αλλά για να αποφύγει τον… χλευασμό από τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων, καθώς και να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη «βασίλισσα» με την εικόνα του.
Θυμίζουμε πως ο Μπενίτες είχε γίνει «στόχος» τέτοιων σχολίων, όπου όντας προπονητής της Λίβερπουλ οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αποκαλούσαν «fat Spanish waiter» (σ.σ χοντρό ισπανό σερβιτόρο).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.