Παπαδημούλης: Το συμφέρον όλων των πλευρών είναι η συμφωνία
«Χρειάζεται συμφωνία, επείγει, η ελληνική κυβέρνηση την επιδιώκει, οι εναπομένουσες διαφορές είναι γεφυρώσιμες» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας την Κυριακή στον «Αθήνα 9.84».
«Χρειάζεται συμφωνία, επείγει, η ελληνική κυβέρνηση την επιδιώκει, οι εναπομένουσες διαφορές είναι γεφυρώσιμες» τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας την Κυριακή στον «Αθήνα 9.84».
«Το συμφέρον όλων των πλευρών είναι η συμφωνία» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός επιδιώκει αυτή η συμφωνία να είναι η καλύτερη δυνατή και σε διάρκεια και σε περιεχόμενο».
«Τίποτα δεν έχει “κλειδώσει” ακόμη, αλλά να ξέρετε ότι γίνεται εντατική προσπάθεια οι εναπομένουσες διαφορές, που είναι πολύ μικρές σε σχέση με τη ζημιά που θα έκανε μία μη συμφωνία σε όλες τις πλευρές και στους δανειστές μας, να είναι κανείς συγκρατημένα αισιόδοξος» είπε.
Ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε λύση και όχι μία προσωρινή συμφωνία – “μπάλωμα”, που απλώς θα αποφύγει τον γκρεμό, αλλά θα παρατείνει την αβεβαιότητα».
«Επομένως, αυτή την στιγμή, αυτά που παίζονται είναι το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας και η διάρκειά της. Και επειδή πιθανότατα η συμφωνία θα εκδηλωθεί σε περισσότερες της μία φάσης, έχει σημασία η πολιτική συμφωνία στο επίπεδο της Συνόδου Κορυφής να εξασφαλίζει από τώρα τους κανόνες και τα προαπαιτούμενα για το πώς θα περάσουμε και στην επόμενη φάση» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών: Προσπάθεια συγκάλυψης η αναβολή της δίκης για τα χαμένα βίντεο
- Η Amazon θέλει να αγοράσει δορυφορική εταιρεία για να ανταγωνιστεί το Starlink
- Γιάννης Αποστολάκης: Τι περίεργο πράμα που ήταν αυτός ο άνθρωπος
- Ακρίβεια: Κατά 50 ευρώ ακριβότερο το πασχαλινό τραπέζι – «Φωτιά» και τα οπωροκηπευτικά
- Εκλογές ζητά το ΠΑΣΟΚ μετά τις παραιτήσεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση»
- Ζωγράφου: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος για τον θάνατο της μητέρας και της αδερφή του
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442