Καταιγίδες με ανέμους και χαλάζι από τα βόρεια μέχρι την Πελοπόννησο
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν κατά περιόδους μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, ενημερώνει η ΕΜΥ με δελτίο έκτακτης επιδείνωσης του καιρού. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, Εύβοια και βορειοανατολική Πελοπόννησο, και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν κατά περιόδους μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, ενημερώνει η ΕΜΥ με δελτίο έκτακτης επιδείνωσης του καιρού.
Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα σε κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, Εύβοια και βορειοανατολική Πελοπόννησο, και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59