Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σλούκας, ο Καλάθης και οι... άλλοι για τον ΠΑΟ

Ο Σλούκας, ο Καλάθης και οι… άλλοι για τον ΠΑΟ

Η απώλεια του τίτλου του πρωταθλήματος αναγκάζει τον Παναθηναϊκό και με το παραπάνω να κάνει άμεσο προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο μαθαίνοντας από τα φετινά λάθη, βλέποντας τις αδυναμίες και πάνω από όλα ποντάροντας στα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της ομάδας. Οι «πράσινοι» θέλησαν να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα χτυπώντας την... πόρτα του Σλούκα, εκτός όμως από αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα του και άλλα ηχηρά ονόματα...

Η απώλεια του τίτλου του πρωταθλήματος αναγκάζει τον Παναθηναϊκό και με το παραπάνω να κάνει άμεσο προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο μαθαίνοντας από τα φετινά λάθη, βλέποντας τις αδυναμίες και πάνω από όλα ποντάροντας στα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της ομάδας. Οι «πράσινοι» θέλησαν να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα χτυπώντας την… πόρτα του Σλούκα, εκτός όμως από αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα του και άλλα ηχηρά ονόματα…

Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα, είναι πολλές. Ο 25χρονος παίκτης θα έχει τις προσεχείς ημέρες επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του και φέρεται να προτιμάει το εξωτερικό, σε περίπτωση που δε βρεθεί η «χρυσή τομή».

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει νέες προσπάθειες για να πείσει τον Νικ Καλάθη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο διεθνής γκαρντ μένει ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις και αν δε βρει κάποια αξιόλογη πρόταση από το ΝΒΑ, τότε δεν αποκλείεται να επιλέξει την επιστροφή στο «τριφύλλι».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να διατηρήσουν τον Τζέιμς Γκιστ στο έμψυχο δυναμικό τους, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου τεχνικού, με τους «πράσινους» να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024