Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ταξιάρχη Φούντα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας μέσος, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ως δανεικός από την Σάλτσμπουργκ.

«Ο Αστέρας Τρίπολης εδώ και δέκα χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ μεγάλο, σοβαρό club και έχει μια πολύ καλή ομάδα που θέτει διαρκώς μεγάλους στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτή η νέα σελίδα στην καριέρα μου και απαιτεί σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και πίστη.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, παίζει σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και διακρίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά μου ταιριάζει και μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας και γι’ αυτό επέλεξα τον Αστέρα.

Το αγωνιστικό στιλ που έχει η ομάδα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να αγωνιστώ στον Αστέρα, καθώς μου αρέσουν πολύ η οργανωμένη επίθεση και άμυνα, η ταχύτητα μπροστά, οι αντεπιθέσεις της ομάδας και ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα.

Θέλω μέσα από τον Αστέρα να μπορέσω να πετύχω σημαντικά πράγματα και να είμαι σταθερά στην Εθνική ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να πω σε όλους τους φίλους του Αστέρα ότι θα δίνω το 1000% για την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!», δήλωσε ο Έλληνας μέσος αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ