Κωνσταντοπούλου: Ακυρώνεται προμήθεια συσκευών Siemens στη Βουλή
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευτούν τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, ανακοίνωσε την Πέμπτη η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ανέφερε ακόμα ότι ανακλήθηκε απόφαση για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών της Siemens για τα τηλεφωνικά κέντρα της Βουλής.
Ακυρώνεται η απόφαση για την προμήθεια τηλεφώνων της Siemens στα τηλεφωνικά κέντρα της Βουλής, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα προανήγγειλε έρευνα για «αυτούς που υπονομεύουν τη μάχη κατά της διαφθοράς».
«Αυτοί που σκέφτηκαν να εμφυτεύσουν μια τέτοια συμφωνία, ενώ είναι σε εξέλιξη μια μάχη, είχαν μια πολύ κακή ιδέα» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη Τύπου.
«Η απόφαση ανακλήθηκε, αλλά θα ερευνηθεί ποιοι είναι αυτοί που υπονομεύουν τη μάχη του Κοινοβουλίου κατά της διαφθοράς» πρόσθεσε.
Ανακοίνωσε ακόμα ότι τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα.
* Σε ανακοίνωσή της η Siemens ανέφερε: «Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου περί προμήθειας τηλεφωνικών συσκευών στη Βουλή των Ελλήνων, επισημαίνεται ότι η ΣΗΜΕΝΣ ΑΕ δεν εμπορεύεται τηλεφωνικές συσκευές και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω προμήθεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Νέες αποκαλύψεις για την 16χρονη: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό
- Συνάντηση στο Μαϊάμι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουκρανία το Σάββατο για τον τερματισμό του πολέμου
- Όσλό: Άντρας κρίθηκε ένοχος για την ενορχήστρωση της θανατηφόρας τρομοκρατικής επίθεσης στο Pride του 2022