Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος, ενισχυμένος ρόλος για τον κ. Α. Αραβανή που αναλαμβάνει την θέση του CEO της Inchcape ηπειρωτικής Ευρώπης

Νέος, ενισχυμένος ρόλος για τον κ. Α. Αραβανή που αναλαμβάνει την θέση του CEO της Inchcape ηπειρωτικής Ευρώπης

Ο κ. Αριστείδης Αραβανής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Ελλάς και μέχρι τώρα επικεφαλής της Inchcape για τις αγορές της Ελλάδας και Βαλκανίων, αναλαμβάνει τα ηνία της Inchcape ηπειρωτικής Ευρώπης.

Την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Inchcape plc για την ηπειρωτική Ευρώπη προσθέτει στα καθήκοντά του ο κ. Αριστείδης Αραβανής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota Eλλάς, σύμφωνα με το χάρτη αλλαγών που ανακοινώθηκε από τον Stefan Bomhard, επικεφαλής του ομίλου της Inchcape plc, ενός από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους ομίλους διανομής αυτοκινήτων στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 26 αγορές, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές.

Ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος του κ. Αριστείδη Αραβανή εντάσσεται στο πλαίσιο των αλλαγών στη διοικητική πυραμίδα του ομίλου Inchcape σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο την καλύτερη διαχείριση και ξεχωριστή αντιμετώπιση κάθε δραστηριότητας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αριστείδης Αραβανής, έχει διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών της Inchcape στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στην ελληνική αγορά έχει αναλάβει την ευθύνη εισαγωγής-διανομής και λιανικών πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών Toyota και Lexus και, επιπρόσθετα, την ευθύνη για τις δραστηριότητες των εταιριών Χρηματοδότησης (Unitfin/Tefin), Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (British Providence) και Χρονομίσθωσης Αυτοκινήτων (Eurolease).

Παράλληλα με τα καθήκοντα του στην Ελλάδα, τα δύο τελευταία χρόνια ανέλαβε την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Inchcape plc στις αγορές της Βουλγαρίας, Ρουμανίας και F.Y.R.O.M. ενώ υπό το φως της νέας αλλαγής από, τον Ιούλιο του 2015 και επιπλέον των σημερινών αρμοδιοτήτων του ο κ. Α. Αραβανής προάγεται στη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape, αναλαμβάνοντας και τις αγορές του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Με αφορμή τη νέα διοικητική αναδιάρθρωση της Inchcape ο κ. Stefan Bomhard, επικεφαλής του ομίλου Inchcape, αναφέρει: «…ο κ. Αραβανής έχει επιτύχει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, εξαιρετικές επιδόσεις, παρά το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον των αγορών που είχε στην ευθύνη του. Θεωρώ επίσης πως η διανομή των κορυφαίων μαρκών, Toyota και Lexus, στην ευρωπαϊκή αγορά, κερδίζουν ακόμα περαιτέρω μέσα από το πλεονέκτημα της ενιαίας εικόνας και εκπροσώπησης της Τoyota στην Ευρώπη –μιας μάρκας που παγκόσμια βρίσκεται συνεχώς σταθερά στην πρώτη θέση. Επιπρόσθετα, μέσα από την εμπειρία και γνώση του κ. Αραβανή είμαστε βέβαιοι πως θα εφαρμοστούν οι καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες αναμφισβήτητα θα οδηγήσουν σε αύξηση μεριδίου αγοράς, αλλά και σε κορυφαίους δείκτες και υψηλότερες προδιαγραφές στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Inchcape plc η νέα οργανωτική δομή αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων της στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, καθώς και στην εξασφάλιση της υπεροχής της και της περαιτέρω μελλοντικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων Εισαγωγής και Λιανικών Πωλήσεων της στην Ευρώπη.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024