Συνεδριάζει το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στις 15:00 της Τρίτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης καθώς και για τις ελληνικές αντιπροτάσεις που κατέθεσε εκ νέου σήμερα η κυβέρνηση στους δανειστές.
Υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει στις 15.00 της Τρίτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει για την πορεία της διαπραγμάτευσης καθώς και για τις ελληνικές αντιπροτάσεις που κατέθεσε εκ νέου σήμερα η κυβέρνηση στους δανειστές.
Η πολιτική γραμματεία ήταν να συνεδριάσει στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, αναβλήθηκε όμως εξαιτίας της συζήτησης στη Βουλή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκρηκτικό, καθώς βουλευτές έχουν εξαπολύσει επιθέσεις όχι μόνο εναντίον του σχεδίου των δανειστών, αλλά ακόμη και εναντίον του 47σέλιδου κειμένου που έχει υποβάλει η Αθήνα.
Το Μαξίμου διεμήνυσε τη Δευτέρα ότι η κυβέρνηση δεν απεργάζεται εκλογικά σενάρια και δουλεύει με ορίζοντα τετραετίας κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός και στα μέλη του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων