Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση προθεσμίας για το πρόγραμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Παράταση προθεσμίας για το πρόγραμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων του προγράμματος «ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων» δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31η.12.2015, σύμφωνα με την τροποποίηση του προγράμματος που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης. Σε ποια περίπτωση θα απεντάσσονται από το πρόγραμμα έργα.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων του προγράμματος «ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων» δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31η.12.2015, σύμφωνα με την τροποποίηση του προγράμματος που υπέγραψε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Απεντάσσονται από το πρόγραμμα τα έργα για τα οποία δεν θα έχει υποβληθεί μέχρι την 30.06.2015 και ώρα 24:00 από πλευράς δικαιούχου είτε αίτημα επαλήθευσης – πιστοποίησης ή αίτημα για λήψη προκαταβολής ή οποιαδήποτε αίτημα τροποποίησης στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων, είτε έγγραφη γνωστοποίηση της συµβασιοποίησης δανείου έναντι εκχώρησης της επιχορήγησης ή του αιτήματος προς τον δανειοδότη (τραπεζικό ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα) για τη λήψη δανείου έναντι εκχώρησης της επιχορήγησης.

Εξαιρούνται από τις υποχρεώσεις και παρατείνονται μέχρι τις 31.12.2015 έργα των οποίων η ένταξη οριστικοποιείται μετά από υποβολή και εξέταση αιτημάτων θεραπείας.

Στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΝΕΤ (www.elanet.gr) έχει αναρτηθεί η εν λόγω υπουργική απόφαση, ο τροποποιημένος οδηγός προγράμματος και το σύνολο των παραρτημάτων αυτού (τροποποιημένων και μη) προς πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων επενδυτών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024