Άτοκη χρηματοδότηση, εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν οδική βοήθεια και service για 4 χρόνια από την Peugeot
Η Peugeot λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης μοντέλων της το οποίο προβλέπει άτοκη χρηματοδότηση, εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν οδική βοήθεια και δωρεάν service για τέσσερα χρόνια.
Η Peugeot λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, παρέχοντας τετραπλό όφελος στους αγοραστές. Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Peugeot 4X4» και ισχύει για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικού αυτοκινήτου Peugeot προσφέροντας:
- 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση
- 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
- 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
- 4 χρόνια δωρεάν service
Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε σχέση με την ονομασία του κάθε μοντέλου.
Ενδεικτικά αναφέρεται πως η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108 ευρώ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208 ευρώ το μήνα άτοκα, για το 308 και το 3008 στα 308 ευρώ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν εξίσου ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.
Επιπλέον, όσον αφορά το service η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για τέσσερα χρόνια περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών.
Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.peugeot.gr.
auto.in.gr
- Αττική: Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων τη νύχτα σε ΑΤΜ και επαγγελματικό αυτοκίνητο
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442