Η Σάλκε αποχαιρέτησε τον Παπαδόπουλο στα… Ελληνικά!
Στα... Ελληνικά επέλεξε η Σάλκε να αποχαιρετήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να ανακοινώσει την πώληση του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook. «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα φοράει και μελλοντικά την στολή της Μπάγερ. Λεβερκούζεν. Κούλη σε ευχαριστούμε και καλή σταδιοδρομία!» έγραφε η ανάρτηση των «βασιλικών μπλε» που συνοδευόταν από φωτογραφία του έλληνα κεντρικού αμυντικού.
Στα… Ελληνικά επέλεξε η Σάλκε να αποχαιρετήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να ανακοινώσει την πώληση του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook.
«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα φοράει και μελλοντικά την στολή της Μπάγερ. Λεβερκούζεν. Κούλη σε ευχαριστούμε και καλή σταδιοδρομία!» έγραφε η ανάρτηση των «βασιλικών μπλε» που συνοδευόταν από φωτογραφία του έλληνα κεντρικού αμυντικού.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σελίδα της Σάλκε στο facebook «ασχολείται» με την Ελλάδα, αφού στο παρελθόν είχε αναρτήσει σχόλιο για την 25η Μαρτίου.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα φοράει και μελλοντικά την στολή της Μπάγερ. Λεβερκούζεν. Κούλη σε ευχαριστούμε και καλή σταδιοδρομία!
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Βαλένθια και αποκλείστηκε από το Final Four - Ανατροπή από το 0-2 για τις Νυχτερίδες, που θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την Ρεάλ Μαδρίτης.