Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση ΠΑΣΚ για τους τελικούς: «Πιο αυστηρά μέτρα για ομαλή διεξαγωγή»

Ανακοίνωση ΠΑΣΚ για τους τελικούς: «Πιο αυστηρά μέτρα για ομαλή διεξαγωγή»

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που ξεκινούν την Κυριακή τους μεταξύ τους αγώνες στη σειρά των τελικών στην Α1 Ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Ταυτόχρονα, το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών ζητεί ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από συλλόγους και Αρχές προς την κατεύθυνση της κατά το δυνατόν ομαλότερης διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που ξεκινούν την Κυριακή τους μεταξύ τους αγώνες στη σειρά των τελικών στην Α1 Ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Ταυτόχρονα, το συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών ζητεί ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από συλλόγους και Αρχές προς την κατεύθυνση της κατά το δυνατόν ομαλότερης διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εύχεται καλή επιτυχία στους «αιωνίους», ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να μην αντικρύσουμε σκηνές βίας του παρελθόντος, που αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ και βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που δύο μέλη μας και αρχηγοί των ομάδων, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, έστειλαν ένα μήνυμα ενότητας και «ειρήνης» στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τους τελικούς. Ζητάμε λοιπόν, τα μέτρα των ομάδων και της αστυνομίας, να είναι ακόμη πιο αυστηρά, για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024