Στις κάλπες οι νοσηλευτές του ΕΣΥ για την ανάδειξη νέου ΔΣ
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου διεξάγονται οι εκλογές του Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. - ΕΣΥ), από τις 12.00 έως 16.00, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των Αντιπροσώπων και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου διεξάγονται οι εκλογές του Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσηλευτών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. – ΕΣΥ), από τις 12.00 έως 16.00, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των Αντιπροσώπων και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Για τη διευκόλυνση των μελών, θα λειτουργήσουν επτά εκλογικά τμήματα στα παρακάτω νοσοκομεία:
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία