Με υποβιβασμό λόγω χρεών απειλείται η Έλτσε
Αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Έλτσε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο σύλλογος οδεύει προς υποβιβασμό λόγω χρεών, μετά από σχετική προσφυγή που κατέθεσε στη λίγκα η Εϊμπάρ, η οποία τερμάτισε 18η στην Primera Division, και, εφόσον πέσει η Έλτσε, θα κερδίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος βρίσκεται η Έλτσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο σύλλογος οδεύει προς υποβιβασμό λόγω χρεών, μετά από σχετική προσφυγή που κατέθεσε στη λίγκα η Εϊμπάρ, η οποία τερμάτισε 18η στην Primera Division, και, εφόσον πέσει η Έλτσε, θα κερδίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Πάντως, ο πρόεδρος της Έλτσε, Χουάν Ανγκούις, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, δήλωσε αισιόδοξος ότι τελικά ο σύλλογος θα αποφύγει τη χρεοκοπία και τον υποβιβασμό.
Υποστήριξε ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με το ισπανικό Δημόσιο και ως την 1η Αυγούστου ο σύλλογος θα έχει αποπληρώσει το σύνολο των χρεών του.
Πρόσθεσε ότι ως τώρα η Έλτσε δεν έχει ειδοποιηθεί επίσημα για την ύπαρξη κάποιας καταδικαστικής απόφασης που να τη «ρίχνει» στη δεύτερη κατηγορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα οι οδηγοί δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας
- Ανδρουλάκης: Δεν έχουν μέτρο στη διαφθορά – Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα ή τρίτη θητεία Μητσοτάκη;
- Η μεγάλη μάχη στις Χρυσές Σφαίρες: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τιμοτέ Σαλαμέ αναμετρώνται πριν τα Όσκαρ
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 3-1: Με φόρα από την ευρωπαϊκή πρόκριση οι «ερυθρόλευκοι»
- «Δείχνοντας» τον κατάλληλο διάδοχο του Ρούμπεν Αμορίμ
- Δουλεύοντας σε δόσεις: Γιατί το microshifting κερδίζει τους εργαζόμενους






