Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΕ απέρριψε πριν από λίγο την ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, ζητώντας την επανάληψη του χθεσινού τρίτου τελικού της Α1 γυναικών με τη Βουλιαγμένη, ο οποίος έληξε με νίκη 10-9 του ΝΟΒ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για αλλοίωση αποτελέσματος, εστιάζοντας σε δύο φάσεις: στην μη κατακύρωση γκολ σε προσπάθεια της Λογοθέτη, την οποία απέκρουσε η Κούβδου (υποστηρίζουν ότι η μπάλα είχε περάσει τη νοητή γραμμή τέρματος), και κυρίως στην κατακύρωση του τέρματος της Ξενάκη, με το οποίο ο ΝΟΒ έκανε το 10-8 1.27΄΄ πριν τη λήξη, σε μία φάση που η διεθνής φουνταριστή φάνηκε να σουτάρει αφότου είχε ακουστεί η κόρνα λήξης των 30 δευτερολέπτων της επίθεσης.

Μετά την εξέλιξη αυτή και την οριστικοποίηση του χθεσινού αποτελέσματος, οι δύο φιναλίστ δίνουν οριστικά νέο ραντεβού αύριο (18:30) στο Λαιμό, για τον τέταρτο τελικό. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 και χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να στεφθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά (και πέμπτη συνολικά στην ιστορία του) πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ η Βουλιαγμένη, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το χθεσινό «διπλό», θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά. Αν αυτό συμβεί, τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα, που θα γίνει το Σάββατο στον Πειραιά. Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μοίραλης και Αχλαδιώτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ