Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιούστον έχουμε πρόβλημα: Πλημμύρισε το γήπεδο!

Χιούστον έχουμε πρόβλημα: Πλημμύρισε το γήπεδο!

Το βράδυ της Δευτέρας οι Ρόκετς επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Toyota center» μειώνοντας το σκορ της μεταξύ τους σειράς στο 3-1, όμως μετά το τέλος του αγώνα μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Η καταιγίδα που είχε ξεσπάσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δημιούργησε σαρωτικές πλημμύρες στους δρόμους του Χιούστον. Έτσι με σκοπό την ασφάλεια των οπαδών οι Ρόκετς προέτρεψαν μέσω μηνύματος στα μάτριξ του γηπέδου, τους φιλάθλους να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά τη λήξη του αγώνα και μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα στους δρόμους. Έτσι και έγινε, αρκετοί έφυγαν, όμως κάποιοι επέλεξαν να μείνουν και να περιμένουν, ενώ το ίδιο έκανε και ο σέντερ της ομάδας, Ντουάιτ Χάουαρντ.

Το βράδυ της Δευτέρας οι Ρόκετς επικράτησαν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Toyota center» μειώνοντας το σκορ της μεταξύ τους σειράς στο 3-1, όμως μετά το τέλος του αγώνα μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Η καταιγίδα που είχε ξεσπάσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δημιούργησε σαρωτικές πλημμύρες στους δρόμους του Χιούστον.

Βίντεο έξω από το γήπεδο

Έτσι με σκοπό την ασφάλεια των οπαδών οι Ρόκετς προέτρεψαν μέσω μηνύματος στα μάτριξ του γηπέδου, τους φιλάθλους να παραμείνουν στις θέσεις τους μετά τη λήξη του αγώνα και μέχρι να εξομαλυνθούν τα πράγματα στους δρόμους.

Έτσι και έγινε, αρκετοί έφυγαν, όμως κάποιοι επέλεξαν να μείνουν και να περιμένουν, ενώ το ίδιο έκανε και ο σέντερ της ομάδας, Ντουάιτ Χάουαρντ.

Εικόνες μέσα από το γήπεδο



«Δεν υπάρχει λόγος να το »πιέσω». Μίλησα με έναν φίλο μου και μου είπε ότι είναι κολημένος στην εθνική οδό. Δεν είναι έξυπνο να προσπαθήσεις να βγεις έξω με τέτοιο καιρό», ήταν τα λόγια του Χάουαρντ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024