Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αμερική ο Αντσελότι για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αυχένα

Στην Αμερική ο Αντσελότι για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αυχένα

Ο Κάρλο Αντσελότι υποφέρει από αυχενική στένωση και θα μεταβεί στο Βανκούβερ, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθωθεί το πρόβλημα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής στην εφημερίδα "Il Giornale".

Ο Κάρλο Αντσελότι υποφέρει από αυχενική στένωση και θα μεταβεί στο Βανκούβερ, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να διορθωθεί το πρόβλημα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής στην εφημερίδα «Il Giornale».

Ο «Καρλέτο» περιμένει να πληροφορηθεί αν θα αντικατασταθεί στο «τιμόνι» της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η ομάδα τελείωσε τη σεζόν χωρίς κάποιο σημαντικό τρόπαιο, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» έως το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, αναμένεται να του δείξει την «πόρτα της εξόδου», επιρρίπτοντάς του με αυτόν τον τρόπο τις ευθύνες για την εφετινή αγωνιστική αποτυχία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην καθημερινή ιταλική εφημερίδα, ο Αντσελότι τόνισε ότι η στένωση αποτελεί μέρος του λόγου, για τον οποίο σχεδιάζει να μείνει για ένα χρόνο εκτός προπονητικής, εάν τον αποπέμψει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κατάσταση αυτή προκαλεί μυρμήγκιασμα στα χέρια του. «Εάν χάσω περισσότερο χρόνο, μπορεί να επεκταθεί στα πόδια, επομένως έχω κλείσει ραντεβού για το χειρουργείο» υπογράμμισε, χωρίς να προσδιορίσει το πότε θα λάβει χώρα η επέμβαση, και πρόσθεσε: «Και πραγματικά δεν ξέρω πόσο καιρό θα πρέπει να παραμείνω σωματικά ακίνητος για τη μετεγχειρητική φάση και την επακόλουθη αποκατάσταση».

Ο Αντσελότι, ο οποίος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, δήλωσε ότι μετά την επέμβαση θα περάσει το χρόνο του με ξεκούραση στη Μαδρίτη και το Βανκούβερ, «επειδή τα δύο χρόνια που πέρασα στη Ρεάλ ήταν πολύ κουραστικά, πιστέψτε με, και ιδιαίτερα απαιτητικά με προκλήσεις. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κοστίζει, από την άποψη της σωματικής και νευρικής ενέργειας, το να κοουτσάρεις τη Ρεάλ».

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ισπανός προπονητής της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αντσελότι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024