Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο νέος «μικρός» Κούδας του ΠΑΟΚ λέγεται Χρήστος Τζόλης

Ο νέος «μικρός» Κούδας του ΠΑΟΚ λέγεται Χρήστος Τζόλης

Η ανδρική ομάδα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όμως, όσοι βρίσκονται εντός ή γύρω από την ομάδα, γνωρίζουν πως ο «Δικέφαλος» έχει στις Ακαδημίες του ένα 13άχρονο αγόρι που τα επόμενα χρόνια μπορεί να αποτελέσει ένα ελληνικό ποδοσφαιρικό «φαινόμενο». Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία, έβαλα... κάτω τη Γιουβέντους με δικό του γκολ.

Η ανδρική ομάδα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όμως, όσοι βρίσκονται εντός ή γύρω από την ομάδα, γνωρίζουν πως ο «Δικέφαλος» έχει στις Ακαδημίες του ένα 13άχρονο αγόρι που τα επόμενα χρόνια μπορεί να αποτελέσει ένα ελληνικό ποδοσφαιρικό «φαινόμενο». Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία, έβαλα… κάτω τη Γιουβέντους με δικό του γκολ.

Ο «πιτσιρικάς» ξεκίνησε να παίζει μπάλα στη Δόξα Πενταλόφου και μέσω του «Δικεφάλου» βλέπει τα όνειρα του να… απογειώνονται με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να μιλάει από μόνο του!

Ήδη το… αστεράκι του Τζόλη, άρχισε να λάμπει «αλλά δεν είναι ο μόνος, αυτός είναι το «κερασάκι στην τούρτα», όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας. Περισσότερα από 280 παιδιά από πέντε έως 19 χρόνων, 26 προπονητές, τέσσερις σκάουτερ και δώδεκα συνεργάτες (ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, γυμναστές κ.α.) συνθέτουν το παζλ των «ειδικών» της «ασπρόμαυρης» σχολής, επικεφαλής της οποίας είναι από το 2009 ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν τις τελευταίες ημέρες στον Τζόλη, καθώς φορώντας τη φανέλα με το Νο10 «έλαμψε» στο τουρνουά «Λέναρτ Γιόχανσον» που έγινε στη Στοκχόλμη, αναγκάζοντας σύμφωνα με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα των Σουηδών, να τραβήξει την προσοχή ακόμη και της Μπαρτσελόνα!

Η πορεία άλλωστε της Κ13 του Δικεφάλου ήταν τόσο εντυπωσιακή, φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου έχασε με 6-5 στα πέναλτι από την Ραπίντ Βιέννης, αφού προηγουμένως ξεπέρασε τα εμπόδια των Κρίσταλ Πάλλας με 5-1, Κοπεγχάγη με 3-0, ΑΙΚ Στοχκόλμης με 5-0 και Γιουβέντους με 1-0, με «πρώτο βιολί» τον Τζόλη, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με δέκα γκολ.

Μάθετε περισσότερα για το «αστεράκι του ΠΑΟΚ στο www.dailygoal.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024