Έως τέλος Ιουνίου η ρύθμιση των 100 δόσεων
Την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τα τέλη Ιουνίου.
Την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των100 δόσεων αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.
Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τα τέλη Ιουνίου.
Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Οικονομικών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση.
Ο ρυθμός υποβολής αιτήσεων ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων ξεπερνά τις 25.000 την ημέρα και συνολικά οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις 600.000. Το δε ρυθμιζόμενο ποσό αγγίζει τα 3,5 δισ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις του Δημοσίου έχουν υπερβεί τα 350 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν κρύβεται σε μυστική τοποθεσία, επικοινωνεί μέσω δικτύου αγγελιοφόρων
- Ακτή Ελεφαντοστού: Οκτώ νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στην Αμπιτζάν
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442