Περίπατο ο ΠΑΟ στην Τρίπολη, «Χ» ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι
Απογευματινό περίπατο στην Τρίπολη έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε τον Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-4) στην έδρα του στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα πήρε από νωρίς κεφάλι στο μίνι πρωτάθλημα. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1). Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ θα κατακτήσει την 2η θέση της βαθμολογίας και το εισιτήριο για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League.
Απογευματινό περίπατο στην Τρίπολη έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε τον Αστέρα (Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-4) στην έδρα του στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και μάλιστα πήρε από νωρίς κεφάλι στο μίνι πρωτάθλημα.
Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1).
Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ θα κατακτήσει την 2η θέση της βαθμολογίας και το εισιτήριο για τα προκριματικά των ομίλων του Champions League.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-4
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1
Η αρχική βαθμολογία των πλέι οφ
1. Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 3
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. Ατρόμητος 1
Η επόμενη (2η) αγωνιστική (Κυριακή 24/5/2015)
18:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
20:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Η γη της ελιάς: Μια απόφαση που προκαλεί αντιδράσεις



