Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ροτζέριο Σένι «κόβει» το ποδόσφαιρο στα... 42 του

Ο Ροτζέριο Σένι «κόβει» το ποδόσφαιρο στα… 42 του

Ροζέριο Σένι, ο τερματοφύλακας που έχει «ερωτική σχέση» με τα αντίπαλα δίχτυα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, στα 42 του πλέον χρόνια, παραμένει κάτω από τα δοκάρια της Σάο Πάολο για 25η συνεχή αγωνιστική σεζόν, αλλά η φετινή θα είναι η τελευταία στη σπουδαία καριέρα του.

Ροζέριο Σένι, ο τερματοφύλακας που έχει «ερωτική σχέση» με τα αντίπαλα δίχτυα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, στα 42 του πλέον χρόνια, παραμένει κάτω από τα δοκάρια της Σάο Πάολο για 25η συνεχή αγωνιστική σεζόν, αλλά η φετινή θα είναι η τελευταία στη σπουδαία καριέρα του.

Ο βετεράνος γκολκίπερ, που έχει γράψει ιστορία για τις εκτελέσεις φάουλ και τις εκτελέσεις πέναλτι, που του έχουν χαρίσει 127 γκολ σε 1222 συμμετοχές, μετά από δύο δεκαετίες στη Σάο Πάολο, δεν τα βρήκε με τη διοίκηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου και ανακοίνωσε πως έφθασε η ώρα να βγει στη «σύνταξη».

Ο 42χρονος σταρ αγωνίζεται στη Σάο Πάολο από το 1990 και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της διάσημης βραζιλιάνικης ομάδας. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Σένι έγινε ο παίκτης που έχει πανηγυρίσει τις περισσότερες νίκες με τον ίδιο σύλλογο, 509, «εκθρονίζοντας» από την πρώτη θέση τον Ουαλό θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024