Ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Δημήτρης Μίχας, θα εκπροσωπεί στο εξής την ΠΑΕ της Βοιωτίας σε όσες συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκας συμμετέχει. Λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Κομπότη, από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς (απαγορεύτηκε στον «ισχυρό άνδρα» των Βοιωτών η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο), η συγκεκριμένη αλλαγή ήταν αναγκαστική κι έτσι το παρόν στην αυριανή συνεδρίαση του συνεταιρισμού θα δώσει ο κ. Μίχας.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.