Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ», παρελθόν ο βραχνάς των χρεών της ΠΑΕ

«Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ», παρελθόν ο βραχνάς των χρεών της ΠΑΕ

Με το χαρακτηριστικό «Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ! Παρελθόν ο βραχνάς των χρεών» η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι «δικέφαλος» πλήρωσε, με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας, τα περίπου 11 εκατ. ευρώ, βάζοντας τέλος οριστικά στην υπόθεση που εκκρεμούσε προς το Δημόσιο. «Ήταν θέμα αρχής για εμένα» είπε ο Ιβάν Σαββίδης εξερχόμενος από τη ΦΑΕ, ενώ υποσχέθηκε μεταγραφές, αναμόρφωση της Τούμπας και τον ΠΑΟΚ στην 20άδα της Ευρώπης! Παράλληλα τόνισε ότι θα συνεχιστεί η βοήθεια και στα υπόλοιπα τμήματα...

Με το χαρακτηριστικό «Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ! Παρελθόν ο βραχνάς των χρεών» η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι «δικέφαλος» πλήρωσε, με μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εφορίας, τα περίπου 11 εκατ. ευρώ, βάζοντας τέλος οριστικά στην υπόθεση που εκκρεμούσε προς το Δημόσιο.

«Ήταν θέμα αρχής για εμένα» είπε ο Ιβάν Σαββίδης εξερχόμενος από τη ΦΑΕ, όπου κατέθεσε τα χαρτιά της πληρωμής, σε μία κίνηση συμβολισμού για να αναδειχθεί η ιστορική σημασία του γεγονότος. Παράλληλα υποσχέθηκε μεταγραφές, αναμόρφωση της Τούμπας και τον ΠΑΟΚ στην 20άδα της Ευρώπης!

«Έχουμε πληρώσει 10.886.000 ευρώ και βάλαμε τελεία στις οφειλές του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα καθαρός και σωστός απέναντι στην πολιτεία και στους δανειστές του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω όλη η Ελλάδα να γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμος να πληρώσει. Ήταν θέμα αρχής για εμένα. Θα μπορούσαμε να κατέβουμε κατηγορία αλλά δεν ήθελα να υπάρχει καμία κηλίδα ειδικά επί των ημερών μου».

Σε ερώτηση ποιοι είναι πλέον οι στόχοι του απάντησε: «Πρώτον να κοιμηθώ με καλές σκέψεις. Ήθελα να ξέρουν όλοι ότι κρατώ τον λόγο μου. Από εδώ και πέρα θα συμπληρωθεί η ομάδα μάνατζερ, ενώ ο γιος μου μαζί με άλλους εκπροσώπους της ομάδας είναι στην Ισπανία για συζητήσεις. Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Στόχος μου είναι να είμαστε στην 20άδα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Για την Τούμπα είπε: «Τώρα έχουν λυθεί τα χέρια μας θα ασχοληθούμε με την πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας. Όσο για τη Νέα Μεσημβρία σίγουρα δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα».

Παράλληλα τόνισε ότι: «Τον ΠΑΟΚ δεν τον βλέπω σαν ΠΑΕ αλλά στο σύνολο του. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και τα υπόλοιπα τμήματα, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, γυναικείο ποδόσφαιρο».

Ο Ιβάν Σαββίδης αν και δήλωσε ότι δεν ήθελε να δώσει πολιτική διάσταση στο θέμα υποστήριξε: «Είναι περίεργη αίσθηση, ήπια ένα τσάι και το πλήρωσα 10 εκατ. ευρώ. Ελπίζω να γίνουμε παράδειγμα. Πρέπει να μας πουν ευχαριστώ, γιατί μπορούσαμε να μην πληρώσουμε. Ευχαριστώ την ομάδα του κ.Τσίπρα και του κ.Καμμένου, γιατί έκαναν ότι υποσχέθηκαν. Αυτή είναι η διαφορά με τους προηγούμενους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά». Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν! Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους. Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024