Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Visa Europe: Χορηγός του πρωταθλήματος FORMULA

Η Visa Europe ανακοινώθηκε ως ο νέος χορηγός του εναρκτήριου Πρωταθλήματος Formula E της FIA για το 2014-2015. Η Formula E είναι το πρώτο αγωνιστικό πρωτάθλημα της FIA για ηλεκτρικά μονοθέσια παγκοσμίως και διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Δέκα ομάδες διαγωνίζονται σε ταχύτητες άνω των 140 μιλίων την ώρα, σε δέκα από τις κορυφαίες […]

Η Visa Europe ανακοινώθηκε ως ο νέος χορηγός του εναρκτήριου Πρωταθλήματος Formula E της FIA για το 2014-2015.

Η Formula E είναι το πρώτο αγωνιστικό πρωτάθλημα της FIA για ηλεκτρικά μονοθέσια παγκοσμίως και διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Δέκα ομάδες διαγωνίζονται σε ταχύτητες άνω των 140 μιλίων την ώρα, σε δέκα από τις κορυφαίες πόλεις του κόσμου συμπεριλαμβανομένων του Μονακό, του Βελγίου και του Λονδίνου. Οι δέκα ομάδες, η καθεμία με δύο οδηγούς, αγωνίζονται σε κεντρικούς δρόμους πόλεων, δημιουργώντας μοναδικούς και συναρπαστικούς αγώνες που απευθύνονται σε μία νέα γενιά οπαδών αγώνων ταχύτητας.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Visa Europe θα είναι ο επίσημος συνεργάτης για τις υπηρεσίες πληρωμών στο ePrix στο Μονακό στις 9 Μαΐου, στο DHL ePrix στο Βέλγιο στις 23 Μαΐου και στο ePrix στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο στις 27-28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Visa Europe, η συνεργασία που ανακοινώθηκε από τον Mark Antipof, Chief Officer, Sales and Marketing της Visa Europe και τον Alejandro Agag, CEO της Formula E, θα τεθεί άμεσα σε ισχύ, ενισχύοντας τη δέσμευση της Visa με τους οπαδούς της Formula E στην Ευρώπη, μέσα από ένα μίγμα κοινωνικού, διαδικτυακού και παραδοσιακού marketing.

Ο Mark Antipof δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν τη συνεργασία την οποία βλέπουμε ως ένα συνδυασμό δύο πραγματικά καινοτόμων brands. Το όραμα της Visa Europe είναι να προωθήσει την καινοτομία σε ολόκληρη την Ευρώπη καθιστώντας τις πληρωμές πιο εύκολες, πιο έξυπνές και πιο ασφαλείς από ποτέ. Η προσέγγιση της Formula E προς τα ηλεκτρικά αγωνιστικά αυτοκίνητα και το μέλλον των κινητήρων ταιριάζει απόλυτα με την δική μας προσέγγιση στο μέλλον των πληρωμών».

«Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, ο στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους οπαδούς να βρίσκονται στην καρδιά των αγώνων. Θα ανακοινώσουμε μια σειρά από δραστηριότητες τις επόμενες εβδομάδες με αποκορύφωμα το φινάλε στο ePrix του Λονδίνου», συμπλήρωσε.

Ο Alejandro Agag, CEO της Formula E, πρόσθεσε: «Η Formula E αποσκοπεί στη μετάβαση προς ένα ‘ηλεκτρικό μέλλον’, προωθώντας παράλληλα την καθαρή ενέργεια και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Η δέσμευση της Visa Europe προς την καινοτομία, η εκτεταμένη εμπειρία της στην αγορά και το ευρύ κοινό της, καθιστούν αυτήν τη συνεργασία ένα σαφές και τολμηρό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024