Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Iσπανίας 2015: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

GP Iσπανίας 2015: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

Ανοιχτά σε κάθε ερμηνεία είναι τα αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Ισπανίας, με τους δύο οδηγούς της Mercedes AMG Petronas να μένουν στην κορυφή και τον S. Vettel με το αναβαθμισμένο μονοθέσιο της Ferrari να ακολουθεί.

Με την άνετη επικράτηση του L. Hamilton στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευή ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα αγωνιστικής δράσης στην πίστα της Βαρκελώνης.

Τα προβλήματα στο σύστημα μετάδοσης του μονοθεσίου της Mercedes AMG Petronas δεν επέτρεψαν στο N. Rosberg να επαναλάβει την πρωινή του επίδοση, η οποία τον έφερε στην κορυφή της κατάταξης, κρατώντας τον στην τρίτη θέση, πίσω και από τον S. Vettel.

Παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής επιχείρησε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δύο Mercedes, όντας ταχύτερος και στα δύο σκέλη από τον K. Raikkonen, δεν μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος, βλέποντας την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή να παραμένει μεγάλη.

Την ευχάριστη έκπληξη της πρωινής περιόδου αποτέλεσαν τα μονοθέσια της Toro Rosso, με τους Sainz και Verstappen να σημειώνουν τον πέμπτο και τον έκτο καλύτερο χρόνο, αντιστοίχως.

Άτυχοι για μία ακόμα φορά στάθηκαν, αντιθέτως, οι D. Ricciardo και D. Kvyat περνώντας αρκετό χρόνο στα pit της Red Bull εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull έχασε και το μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών του GP Ισπανίας, καθώς απαιτήθηκε η αντικατάσταση του κινητήρα της Renault, την ίδια στιγμή που ο D. Kvyat σημείωνε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

Τις ελπίδες κατάκτησης των πρώτων βαθμών στη φετινή αγωνιστική περίοδο αναπτέρωσε για την ομάδα της McLaren η επίδοση του J. Button, η οποία τον έφερε στην έβδομη θέση της κατάταξης του δεύτερου σκέλους.

Αντιθέτως, ο F. Alonso δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα… έδρας, μένοντας στην 16η θέση της πρώτης περιόδου και σημειώνοντας τον ενδέκατο χρόνο της δεύτερης.

Δείτε τααναλυτικά αποτελέσματατων ελεύθερων δοκιμών του GP Ισπανίας και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024