Αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Άρης, στον Λάσκαρη το 41%
Αλλαγή σελίδας είχαμε την Τετάρτη στην ΚΑΕ Άρης, με την ομάδα να ανακοινώνει επισήμως ότι ο τραπεζίτης Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ με ποσοστό μετοχών 41%, το οποίο απέκτησε μέσω της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Αλλαγή σελίδας είχαμε την Τετάρτη στην ΚΑΕ Άρης, με την ομάδα να ανακοινώνει επισήμως ότι ο τραπεζίτης Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ με ποσοστό μετοχών 41%, το οποίο απέκτησε μέσω της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Η ανακοίνωση του Άρη:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442