Η Nintendo αναγνωρίζει το πρόβλημα της ελλιπούς διαθεσιμότητας amiibo
Το πρόβλημα της ανεπαρκούς διάθεσης amiibo αναγνώρισε η Nintendo με επίσημη ανακοίνωσή της. Οι διαδραστικές φιγούρες που επικοινωνούν με τις κονσόλες της μέσω NFC και προσδίδουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον (αλλά και ικανότητες) στο παιχνίδι έγιναν αποδεκτά με ενθουσιασμό από τους χρήστες της κονσόλας, πολλές όμως εμφανίζονται συχνά ως «μη διαθέσιμες».
Το πρόβλημα της ανεπαρκούς διάθεσης amiibo αναγνώρισε η Nintendo με επίσημη ανακοίνωσή της. Οι διαδραστικές φιγούρες επικοινωνούν με το Wii U και το 3DS (μέσω ειδικής συσκευής) μέσω NFC και προσδίδουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προσωπικό χαρακτήρα αλλά και ικανότητες στο παιχνίδι. Τα amiibo έγιναν αποδεκτά με ενθουσιασμό από τους χρήστες του Wii U, εμφανίζονται συχνά ως «μη διαθέσιμα», προκαλώντας στο ενθουσιώδες κοινό μεγάλη ενόχληση και σχόλια περί σκόπιμης έλλειψης. Τα πρώτα amiibo κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2014.
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι «εκτιμά τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν οι χρήστες για τα amiibo, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις προσδοκίες της εταιρείας». «Στο εξής, θα αυξήσουμε την παραγωγή amiibo, εντούτοις μπορεί να συνεχίσει να παρατηρείται μειωμένη διαθεσιμότητα στην αγορά για κάποιους χαρακτήρες, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποτρέψουμε», ανακοίνωσε η εταιρεία. «Η οικογένεια των amiibo θα συνεχίσει να διευρύνεται, κάποιοι χαρακτήρες που τώρα είναι δυσεύρετοι θα επανεκδοθούν», διευκρινίζεται.
Η εταιρεία τέλος, υπόσχεται να ενημερώνει σχετικά τους καταναλωτές μέσω του Τύπου, των κοινωνικών της δικτύων και φόρουμ, αλλά και σε συνεργασία με τους λιανοπωλητές. Τα amiibo θα συνεχίσουν να είναι προσιτά (στην Ελλάδα πωλούνται από 15 ευρώ), αναφέρει η εταιρεία.
In.gr Τεχνολογία
- Η μουσική μπορεί να σε πάει από το στρες στη χαλάρωση μέσα σε λίγα λεπτά
- Νέα Ιωνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευής σήραγγας στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442