Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωντανός στα ερείπια του Νεπάλ βρέθηκε άνδρας 101 ετών

Ζωντανός στα ερείπια του Νεπάλ βρέθηκε άνδρας 101 ετών

Δύο άνδρες και μία γυναίκα ανασύρθηκαν ζωντανοί τις προηγούμενες ημέρες από τα ερείπια σε μία από τις ζώνες που έχουν υποστεί το σφοδρότερο χτύπημα από τον σεισμό, ανακοίνωσαν την Κυριακή κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Νεπάλ -χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια ημέρα διασώθηκαν. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρας 101 ετών ανασύρθηκε μόνο με ελαφρά τραύματα το Σάββατο ζωντανός από τα ερείπια του σπιτιού του, επτά ημέρες μετά το σεισμό που έχει στοιχίσει πάνω από 7.000 ζωές.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα ανασύρθηκαν ζωντανοί τις προηγούμενες ημέρες από τα ερείπια σε μία από τις ζώνες που έχουν υποστεί το σφοδρότερο χτύπημα από τον σεισμό, ανακοίνωσαν την Κυριακή κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Νεπάλ -χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια ημέρα διασώθηκαν.

Παράλληλα, πληροφορίες που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) αναφέρουν ότι άνδρας 101 ετών ανασύρθηκε το Σάββατο ζωντανός από τα ερείπια του σπιτιού του μόνο με ελαφρά τραύματα, επτά ημέρες μετά το σεισμό που έχει στοιχίσει πάνω από 7.000 ζωές.

Ο υπέργηρος Φούντσου Ταμάνγκ φέρει μόνο ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελικόπτερο και η κατάστασή του είναι σταθερή, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας στην πόλη Νουακότ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ βορειοδυτικά του Κατμαντού.

Ως προς τους άλλους τρεις διασωθέντες, η κυβέρνηση ανέφερε πως ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα ερείπια την περασμένη εβδομάδα χωρίς να έχει καταστεί σαφές ποια ημέρα, σύμφωνα με το Associated Press. Αρχικά δημιουργήθηκε η παρανόηση ότι διασώθηκαν σήμερα, Κυριακή.

Βρέθηκαν ζωντανοί στα ερείπια κοντά στο χωριό Σάουλι, στην περιοχή που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από το σεισμό, περίπου 60 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του Νεπάλ. Έχουν μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024