Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανθρώπινη σημαία: Iντερνετική μόδα για (φιγουρατζήδες) γυμνασμένους

Ανθρώπινη σημαία: Iντερνετική μόδα για (φιγουρατζήδες) γυμνασμένους

Κάνετε κάμψεις, έλξεις και κοιλιακούς κάθε ημέρα, αλλά δεν σας αρκεί η ικανοποίηση από το ότι ζείτε μία (κατά τεκμήριο) υγιεινή ζωή και θέλετε να το μάθουν κι οι άλλοι; Υπάρχει λύση: Αποδείξτε πόσο γυμνασμένος/η είστε με την στάση της «ανθρώπινης σημαίας». Μετά, ανεβάστε αθώα τη φωτογραφική απόδειξη στο twitter ή το facebook -αλλά φυσικά το πιο σημαντικό είναι η υγιεινή ζωή...

Κάνετε κάμψεις, έλξεις και κοιλιακούς κάθε ημέρα, αλλά δεν σας αρκεί η ικανοποίηση από το ότι ζείτε μία (κατά τεκμήριο) υγιεινή ζωή και θέλετε να το μάθουν κι οι άλλοι; Τώρα υπάρχει λύση: Αποδείξτε πόσο γυμνασμένος/η είστε καταφέροντας τη δύσκολη στάση της «ανθρώπινης σημαίας».

Μετά, μπορείτε αθώα να αναρτήσετε τη φωτογραφική απόδειξη στο twitter ή το facebook -αλλά φυσικά το πιο σημαντικό είναι η υγιεινή ζωή…

Η νέα μόδα είναι το #humanflag («ανθρώπινη σημαία»). Το καταφέρνει κανείς όταν κρατηθεί, έστω και για λίγη ώρα, με τα χέρια σε έκταση πάνω σε κατακόρυφη επιφάνεια (στύλο ή οτιδήποτε άλλο) και ολόκληρο το σώμα σε έκταση οριζόντια.

Για την στάση πρέπει να είναι καλά γυμνασμένες όλες οι βασικές μυικές ομάδες του σώματος, οι προφανείς (δελτοειδείς, ώμοι, στήθος, τετρακέφαλοι) αλλά κυρίως οι λιγότεροι προφανείς (ραχιαίοι και πλάγιοι κοιλιακοί, που θα στηρίξουν ολόκληρο το σώμα για να βγει η στάση).

Η στάση φυσικά δεν είναι καινούρια, αλλά τη μόδα του #humanflag ξεκίνησε γυμναστής πρώην παίκτης του ράγκμπι, ο Ντέιβιντ Τζάκσον.

Το πιο σημαντικό για τη μόδα είναι μόνο ένα σημείο. Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις προηγούμενες μόδες στα κοινωνικά δίκτυα -όπως το Harlem Shake, τα Vadering/Hadoking ή το Ice Bucket Challenge– δεν είναι απολύτως «δημοκρατική»: Για τις προηγούμενες αρκούσε μόνο η διάθεση, αλλά για το humanflag χρειάζεται φυσική κατάσταση -και επειδή δεν μπορούν να την καταφέρουν όλοι, αναγκαστικά υπεισέρχεται λίγο η… φιγούρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024