Πρώην παίκτης του NBA καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον πρώην παίκτη του NBA, Τζαβάρις Κρίτεντον, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της 22χρονης Τζούλιαν Τζόουνς, μητέρας τεσσάρων παιδιών, το 2011 και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 ετών.
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον πρώην παίκτη του NBA, Τζαβάρις Κρίτεντον, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της 22χρονης Τζούλιαν Τζόουνς, μητέρας τεσσάρων παιδιών, το 2011 και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 ετών.
Ο 27χρονος, πλέον, Κρίτεντον είχε παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία το 2013, ενώ στη δίκη ομολόγησε την πράξη του.
Οι εισαγγελείς αποφάνθηκαν πως στόχος του Κρίτεντον δεν ήταν η νεαρή μητέρα, αλλά ένας άντρας, ο οποίος είχε κλέψει τον 24χρονο, τότε, Κρίτεντον, όμως η σφαίρα χτύπησε την άτυχη γυναίκα.
Ο Κρίτεντον αγωνίστηκε για 2 σεζόν στο NBA περνώντας από τους Λέικερς, τους Γκρίζλις και τους Γουίζαρντς, χωρίς να καταφέρει να εδραιωθεί σε καμία ομάδα έχοντας μέσο όρο 5 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.