Θερμή χειραψία Σαμαρά – Καραμανλή κατά το μνημόσυνο του Κων.Καραμανλή
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και πλήθους στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ μετά την τελετή είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και πλήθους στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη.
Με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα πολιτικού, βουλευτές, πρώην βουλευτές, πολιτευτές και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης.
Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ μετά την τελετή είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο.
Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τα περί δημοψηφίσματος που ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στο Star το βράδυ της Δευτέρας, απάντησε: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή».
Αν και πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί και ο Αλέξης Τσίπρας στο μνημόσυνο, εάν του το επέτρεπε το πρόγραμμά του, τελικά ο πρωθυπουργός δεν πήγε, καθώς περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό την προεδρία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τις φυλακές Δομοκού – Οι κινήσεις που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του
- Οι λόγοι που Τσέφεριν-Γκαγκάτσης έβαλαν στο… ψυγείο το θέμα της παραμονής του Λανουά
- Γυναίκα κατηγορείται ότι ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT για να δηλητηριάσει τρεις άνδρες
