Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση ο πρωθυπουργός

Ενημερώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει για τη διαπραγμάτευση την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σε κοινή συνεδρίασή τους, σήμερα, Τρίτη, στις 15:00. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το πολυνομοσχέδιο, η κατάρτιση του οποίου ολοκληρώνεται εντός της ημέρας. Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου αυτήν την ώρα.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει για τη διαπραγμάτευση την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, σε κοινή συνεδρίασή τους, σήμερα, Τρίτη, στις 15:00.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης αναμένεται να βρεθεί το πολυνομοσχέδιο, η κατάρτιση του οποίου ολοκληρώνεται εντός της ημέρας. Αυτήν την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου Γ.Δραγασάκη και του υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη.

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προσδοκάται να ξεκλειδώσει η μεσοπρόθεσμη συμφωνία με τους πιστωτές έως τις πρώτες μέρες του Μαΐου, με αποτέλεσμα να «ξεκλειδώσει» η χρηματοδότηση που θα αρκεί οριακά για να αποπληρωθούν οι εξωτερικές υποχρεώσεις της χώρας το Μάιο και τον Ιούνιο.

Το πολυνομοσχέδιο βρέθηκε χθες στο επίκεντρο της πρώτης σύσκεψης της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης στο υπουργείο Οικονομικών και θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο.

Εν συνεχεία θα πάρει το δρόμο για τη Βουλή και για το λόγο αυτό εκτιμάται ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να ενημερώσει από πρώτο χέρι το κόμμα για τα μέτρα που θα προβλέπει, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την ψήφισή του.

Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τον «ανασχηματισμό» της ομάδας διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, που υλοποιήθηκε χθες.

Η.Κ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024