Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερον: Εάν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις να πάτε στην Ελλάδα

Κάμερον: Εάν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις να πάτε στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για την πλέον αμφίρροπη εκλογική μάχη στη Βρετανία από το 1970, ο Ντέιβιντ Κάμερον χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως παράδειγμα προς αποφυγή καθώς αποκρούει την κριτική των Εργατικών ότι η εκστρατεία του στερείται πάθους εξαιτίας της απόλυτης προσήλωσής της στην οικονομία. «Εάν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις θα μπορούσατε ίσως να πάτε στην Ελλάδα» λέει ο Κάμερον μιλώντας σε υποστηρικτές του και καλεί τους Εργατικούς να βάλουν την κριτική τους «εκεί που ποτέ δεν λάμπει ο ήλιος»...

Στην τελική ευθεία για την πλέον αμφίρροπη εκλογική μάχη στη Βρετανία από το 1970, ο Ντέιβιντ Κάμερον «επιστρατεύει» την Ελλάδα ως παράδειγμα προς αποφυγή καθώς αποκρούει την κριτική των Εργατικών ότι η εκστρατεία του στερείται πάθους εξαιτίας της απόλυτης προσήλωσής της στην οικονομία και των προσωπικών επιθέσεων στον Έντ Μίλιμπαντ.

«Εάν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις θα μπορούσατε ίσως να πάτε στην Ελλάδα» λέει ο Κάμερον και καλεί τους Εργατικούς να βάλουν την κριτική τους «εκεί που ποτέ δεν λάμπει ο ήλιος»…

Ανεβάζοντας τους τόνους πριν την κάλπη της 7ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μίλησε σε υποστηρικτές του στο Σόμερσετ υπεραμυνόμενος των πεπραγμένων της κυβέρνησης των Τόρις στην οικονομία, και κατακεραυνώνοντας τους Εργατικούς για «όσα είχαν αφήσει πίσω».

Και απαντώντας στην κριτική των Εργατικών περί έλλειψης ενθουσιασμού και πάθους στην άχρωμη εκστρατεία των Συντηρητικών «επιστράτευσε» την Ελλάδα.

«Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι θα έλεγαν ότι θέλουν να δουν μεγαλύτερο πάθος σε αυτή την εκστρατεία. Αυτή είναι η φράση που ακούω: ‘Θέλω μεγαλύτερο ενθουσιασμό’. Εγώ λέω στους ανθρώπους: ‘Ξέρετε τι; Εάν θέλετε πολιτικό θέατρο να πάτε στο Χόλιγουντ. Εάν θέλετε πολιτικές συγκινήσεις ίσως θα μπορούσατε να πάτε στην Ελλάδα. Είναι πολύ συναρπαστική χώρα, μου λένε. Κάθε μέρα η κυβέρνηση να πρέπει να παίρνει χρήματα από το έναν τομέα της κυβέρνησης για να πληρώσει τους ανθρώπους σε άλλο τομέα της κυβέρνησης. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι συναρπαστικό, νομίζω ότι αυτό είναι τρομακτικό» δήλωσε ο Κάμερον.

Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομική ασφάλεια της Βρετανίας, επανέλαβε. «Περισσότερες δουλειές, περισσότερα σπίτια, περισσότερες επιχειρήσεις, βρεφονηπιακοί σταθμοί και μεγαλύτερη ασφάλεια στη συνταξιοδότηση. Αυτές είναι πολιτικές που εξιτάρουν εκατομμύρια περισσότερους» υπογράμμισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024