Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να ανέβει 2ος ο ΠΑΟΚ

Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να ανέβει 2ος ο ΠΑΟΚ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προηγήθηκε στο 12΄ με τον Τσάβες, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 14΄ με τον Περέιρα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χαρίση στις καθυστερήσεις (90+2΄).

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» προηγήθηκε στο 12΄ με τον Τσάβες, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε στο 14΄ με τον Περέιρα. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χαρίση στις καθυστερήσεις (90+2΄).

Σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ μόλις στο 4΄, όταν ο Νομπόα έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό, όταν ο Τσάβες έφυγε μόνος του στην κόντρα και κατάφερε να μπει στην περιοχή και να πλασάρει τον Ιτάνζ για να «γράψει» το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα (14΄), όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα, ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το 1-1, το οποίο παρέμεινε ως το ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησαν οι δύο αντίπαλοι.

Στο 47΄ και σε αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Κοροβέσης έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Ιτάνζ να επέμβει για να διώξει την μπάλα.

Στο 64΄ ο Σκόνδρας επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την προσπάθεια του Στρούνα και υποχρέωσε τον Ιτάνζ να επέμβει για να αποσοβήσει ένα αυτογκόλ. Στο 67΄ ο Ιτάνζ έδιωξε με γροθιές το σουτ του Μανιά, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Κοροβέσης προσπάθησε να σκοράρει, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να διώξει σε κόρνερ.

Στο 70΄ η κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Βελλίδη, ενώ στο 77΄ το σουτ του διεθνούς στράικερ έφυγε άουτ.

Στο 88΄ ο Ιτάνζ έδιωξε με δυσκολία το δυνατό σουτ του Τσάβες σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Γιάκος έπιασε το σουτ, με τον Κωνσταντινίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή και να κρατάει το 1-1, σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κόκκινη κάρτα: Χαρίσης (90+2΄, δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Γκολάσα, Κουλούρης – Χαρίσης, Τσάβες, Βελλίδης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78΄ Πόζογλου), Μακ, Περέιρα (76΄ Τζιόλης), Κουλούρης (62΄ Αθανασιάδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85΄ Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (82΄ Ντάσιος), Μανιάς (82΄ Γιάκος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024