Ενίσχυση των καθημερινών πτήσεων Αθήνας – Ντόχα απο την Qatar Airways
Ενισχύονται από τις αρχές Ιουνίου οι καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας - Ντόχα, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Qatar Airways, με αύξηση των δρομολογίων της σε τρία ημερησίως απο δύο.
Ενισχύονται από τις αρχές Ιουνίου οι καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Ντόχα, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Qatar Airways, με αύξηση των δρομολογίων της σε τρία ημερησίως απο δύο.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με Airbus 320, A321 και Α330.
Όπως αναφέρει σε ανακοινωσή του, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ), με την εξέλιξη αυτή «συνεχίζεται η ενδυνάμωση της παρουσίας των αεροπορικών συνεργατών στην αγορά της Αθήνας, αλλά και ενισχύεται ακόμη περισσότερο η διασυνδεσιμότητα της Αθήνας μέσω της αυξημένης δυνατότητας εξυπηρέτησης της διαρκώς αναπτυσσόμενης γεωγραφικής αγοράς της Μ.Ανατολής».
Παράλληλα -μέσω των υφισταμένων συνδέσεων- ενισχύεται η δυνατότητα της εξυπηρέτησης των αγορών της Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442