Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«All Star Game» με συμπαίκτες... Μέσι και Ρονάλντο γίνεται;

«All Star Game» με συμπαίκτες… Μέσι και Ρονάλντο γίνεται;

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία έχει στα σκαριά μια νέα διοργάνωση, στο πρότυπο του ΝΒΑ, αυτή του «All Star Game», το οποίο θα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και θα έχει αντιπάλους δύο ομάδες, αυτή του βορρά και του νότου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», η UEFA εξετάζει σοβαρά, μετά από πρόταση πολυεθνικής εταιρείας μάρκετινγκ, τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα, ο οποίος θα έχει μεγάλα κέρδη από χορηγούς και διαφημίσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ πιθανό σύντομα να δούμε Μέσι και Ρονάλντο να... ζωγραφίζουν ως συμπαίκτες στο γρασίδι.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία έχει στα σκαριά μια νέα διοργάνωση, στο πρότυπο του ΝΒΑ, αυτή του «All Star Game», το οποίο θα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και θα έχει αντιπάλους δύο ομάδες, αυτή του βορρά και του νότου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», η UEFA εξετάζει σοβαρά, μετά από πρόταση πολυεθνικής εταιρείας μάρκετινγκ, τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα, ο οποίος θα έχει μεγάλα κέρδη από χορηγούς και διαφημίσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πολύ πιθανό σύντομα να δούμε Μέσι και Ρονάλντο να… ζωγραφίζουν ως συμπαίκτες στο γρασίδι.

Το σχέδιο προβλέπει διαχωρισμό των ομάδων σε βόρειους και νότιους, με την πρώτη να περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία (…), και τη δεύτερη όσους παίζουν σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία (…).

Οι φίλαθλοι, όπως και στο ΝΒΑ, θα επιλέγουν διαδικτυακά τους αγαπημένους παίκτες τους, αλλά καμία ομάδα δεν θα μπορεί να έχει περισσότερους από τρεις στο ρόστερ. Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, δεν έχει ακόμη εγκρίνει τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά είναι πολύ πιθανό να την προωθήσει και να καθιερωθεί το «All Star Game» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πιθανότατα από το 2017.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει, μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ της και τις δύο ενδεκάδες, αν το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξαγόταν τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας πως οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα ήταν συμπαίκτες στους νότιους.

Αναλυτικά η ομάδα των βόρειων θα είχε στην ενδεκάδα της παίκτες όπως οι Νόιερ, Τέρι, Χούμελς, Αλάμπα, Ρόμπεν, Νταβίντ Σίλβα, Ντι Μαρία, Ρόις, Αζάρ, Αλέξις Σάντσες και Αγουέρο, ενώ στους Νότιους θα αγωνιζόταν οι Μπουφόν, Πικέ, Ράμος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο, Πογκμπά, Κόκε, Νεϊμάρ, Μέσι, Ρονάλντο και Ιμπραΐμοβιτς.

Για να δούμε πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένουμε για τη μεγάλη αυτή στιγμή…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024