Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 7 Ιουνίου το 3ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην»

Στις 7 Ιουνίου το 3ο Φεστιβάλ «Ευ Ζην»

Με στόχο τη διάδοση «μυστικών» ευζωίας προς όφελος της σωματικής και ψυχικής υγείας και κεντρικό μήνυμα «Είμαι νικητής» διοργανώνεται στις 7 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, για τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «Ευ Ζην» στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Με στόχο τη διάδοση «μυστικών» ευζωίας προς όφελος της σωματικής και ψυχικής υγείας και κεντρικό μήνυμα «Είμαι νικητής» διοργανώνεται στις 7 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, για τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ «Ευ Ζην» στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.

Συνεχίζοντας την ιστορία των δύο προγενέστερων διοργανώσεων, το 3ο Φεστιβάλ Ευ Ζην περιλαμβάνει:

  • Αθλητικές δραστηριότητες: Τρέξιμο (5χλµ) / Ποδήλατο (15χλµ) και Καγιάκ (open race 3 χλµ)
  • Ενδυναμωτικές ομιλίες γύρω από το Ευ Ζην, τη Διατροφή, τη Πρόληψη, τη Θετική Ψυχολογία καθώς και ποικίλες Ιστορίες δύναμης και έμπνευσης.
  • Σεμινάρια εναλλακτικών θεραπειών και βιωματικά εργαστήρια πάνω σε χοροθεραπεία, Yoga, Thetahealing, ολιστική ενεργειακή μάλαξη, Διαλογισμό με κρυσταλλικά μπωλ κ.λπ.
  • Διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
  • Αθλητικές – Χορευτικές επιδείξεις από επαγγελματίες σε zumba, capoeira, Swing κ.α.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Live Bands και DJ Sets
  • Γευστικές δοκιμές από την ομάδα δράσης Food4Good – τρώμε για καλό σκοπό

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν για όλους.

Η συμμετοχή στα αθλήματα (είτε σε ένα, είτε και συνδυαστικά) γίνεται με συμβολικό κόστος, ενώ για παιδιά έως 15 ετών θα διεξαχθούν ξεχωριστά αθλήματα με δωρεάν συμμετοχή.

Τα έσοδα του φεστιβάλ (από τις συμμετοχές στα αθλήματα) αποδίδονται σε επιλεγμένες ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας και εμπνέουν με το έργο και τη δράση τους.

Οι Surfers4Life είναι μια ομάδα δράσης που γεννήθηκε από το όραμα ενός καρκινοπαθή να διασχίσει μια θάλασσα για να ενδυναμώσει την κοινότητα των ανθρώπων που εμπλέκονται µε τον καρκίνο.

Η ομάδα διοργάνωσε με επιτυχία τον 1o Διάπλου Αλληλεγγύης, όπου 23 αθλητές διέσχισαν τον Ευβοϊκό τον Ιούνιο του 2012 και συγκέντρωσε χρήματα για τρεις ΜΚΟ. Από τότε συνεχίζει να είναι μέρος δράσεων συνεισφοράς και έμπνευσης για την στήριξη ευπαθών ομάδων, οργανώνοντας τα Φεστιβάλ «Ευ Ζην» ’13 και ’14, οργανώνοντας μηνιαία μαγειρέµατα για όσους έχουν ανάγκη σίτισης, συμμετέχοντας στον 30ο και 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο για την στήριξη ΜΚΟ (Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Κ.Ε.Φ.Ι.), και παραδίδοντας ενδυναμωτικές ομιλίες για την σημασία της συνεισφοράς (ΤedMed, Athens Biennale κ.λπ.).

health.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024