Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίρεται σταδιακά το απαγορευτικό απόπλου

Αίρεται σταδιακά το απαγορευτικό απόπλου

Εξομαλύνεται σταδιακά η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, μετά τα προβλήματα και την ταλαιπωρία πολλών επιβατών, που προκάλεσαν από χθες, Μ.Πέμπτη, οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη. Μετά τις 9.00 οι πρώτες αναχωρήσεις από Πειραιά για Κρήτη, Χίο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Κω, Θήρα, Κυκλάδες. Παραμένουν το «Νήσος Μύκονος» στη Σύρο, το «Αδ. Κοραής» και το «Speedrunner» στη Μήλο, απ' όπου προβλέπεται να αποπλεύσουν μετά τις 10:00 το βράδυ.

Εξομαλύνεται σταδιακά η κατάσταση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, μετά τα προβλήματα και την ταλαιπωρία πολλών επιβατών, που προκάλεσαν από χθες, Μ.Πέμπτη, οι θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη. Μετά τις 9.00 οι πρώτες αναχωρήσεις από Πειραιά για Κρήτη, Χίο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Κω, Θήρα, Κυκλάδες. Παραμένουν το «Νήσος Μύκονος» στη Σύρο, το «Αδ. Κοραής» και το «Speedrunner» στη Μήλο, απ’ όπου προβλέπεται να αποπλεύσουν μετά τις 10:00 το βράδυ, οπότε αναμένεται εξασθένηση των ανέμων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από το λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη τα δρομολόγια των πλοίων «Κνωσός Παλάς» για Ηράκλειο και «Κρήτη ΙΙ» για Χανιά θα αναχωρήσουν μετά τις 9.00 το βράδυ.

Επίσης το Blue Star 2 για Ρόδο, Κω, Θήρα θα αναχωρήσει στις 10:30 το βράδυ, ενώ το «Blue Star Patmos» για Μυτιλήνη-Χίο και «Blue Star Νaxos» για Κατάπολα, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Νάξο, Πάρο, Σύρο στις 10.00 το βράδυ.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται κανονικά.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων για Μαρμάρι γίνονται κανονικά, ενώ για τις Κυκλάδες τα πλοία θα αναχωρήσουν μετά τις 6:30 το απόγευμα. Από το Λαύριο το απαγορευτικό ήταν σε ισχύ έως τις 6.00 το απόγευμα.

Στο μεταξύ το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» που παραμένει από χθες βράδυ στο λιμάνι της Σύρου με 429 επιβάτες θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο για Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ στις 10.00 το βράδυ.

Επίσης στο λιμάνι της Μήλου λόγω των ισχυρών ανέμων παραμένει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» και το ταχύπλοο «Speedrunner 4» . Και τα δύο πλοία αναμένεται να αναχωρήσουν με τελικό προορισμό τον Πειραιά μετά τις 10.00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι πολλές εταιρείες προγραμματίζουν να βάλουν για αύριο Μεγάλο Σάββατο έκτακτα δρομολόγια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024