Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρσοβία vs Βελιγραδίου: τo δεύτερo Aegean Battle έχει ξεκινήσει!

Βαρσοβία vs Βελιγραδίου: τo δεύτερo Aegean Battle έχει ξεκινήσει!

Λένε ότι το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα, απ’ όπου βγαίνεις από την πραγματικότητα, για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο, που μοιάζει με όνειρο. Η 22χρονη Μαργαρίτα και ο 23χρονος Τάσος, οι δύο νέοι Aegean Travellers, έχουν ήδη ανοίξει τη δική τους πόρτα και μας ξεναγούν στους ταξιδιωτικούς προορισμούς όπου ταξίδεψε ο καθένας τους: […]

Λένε ότι το ταξίδι είναι κάτι σαν πόρτα, απ’ όπου βγαίνεις από την πραγματικότητα, για να μπεις σε ένα χώρο ανεξερεύνητο, που μοιάζει με όνειρο.

Η 22χρονη Μαργαρίτα και ο 23χρονος Τάσος, οι δύο νέοι Aegean Travellers, έχουν ήδη ανοίξει τη δική τους πόρτα και μας ξεναγούν στους ταξιδιωτικούς προορισμούς όπου ταξίδεψε ο καθένας τους: στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι.

Η Μαργαρίτα και ο Τάσος, οι δεύτεροι Aegean Travellers, που αναδείχθηκαν μέσα από τα Aegean Traveller Auditions, διασταυρώνουν εμπειρίες, με το νέο Aegean Battle να έχει ήδη ξεκινήσει.

Στα χνάρια της Μαρυλίβιας Μπαλασκά και του Κίμωνα Χαριτάκη, των δύο πρώτων Aegean Travellers, που άνοιξαν το δρόμο των Aegean Battles, ταξιδεύοντας σε Βιέννη και Βουδαπέστη, η Μαργαρίτα και ο Τάσος έφτιαξαν βαλίτσες για Βαρσοβία και Βελιγράδι αντίστοιχα.

Πολύχρωμη, ιστορική, εναλλακτική, η Βαρσοβία κατάφερε να αναγεννηθεί εξ ολοκλήρου και να αναδειχθεί σε έναν ιδιαίτερα γοητευτικό προορισμό. Μια πόλη που απέχει δυόμισι (2,5) ώρες από την Αθήνα, και παρόλο που έχει περάσει πολλά, γοητεύει με την ατμόσφαιρα και τη ζωντάνια της. Όλα είναι τόσο γραφικά, λες και είναι βγαλμένα από παραμύθι, λέει η Traveller Μαργαρίτα.

Ο Τάσος, από την πλευρά του, εξερευνά μια ιστορική βαλκανική πρωτεύουσα, γεμάτη αξιοθέατα και ζωντάνια. Το Βελιγράδι, μόλις δύο (2) ώρες μακριά από την Αθήνα, αποκαλείται και Bερολίνο των Βαλκανίων, λόγω του έντονου και εναλλακτικού τρόπου ζωής που επικρατεί στην πόλη, όπως μας εξηγεί ο Τάσος.

Στο μεταξύ, μέσα από το www.aegean-traveller.com οι θεατές του ταξιδιού θα αποφασίσουμε ποια πόλη μάς έχει μαγέψει περισσότερο, ώστε να αναδείξουμε τη νικήτρια πόλη αυτού του Aegean Battle. Και όσοι την ψηφίσουν μπαίνουν σε κλήρωση, για να κερδίσουν ένα ταξίδι σε αυτόν τον προορισμό.

Εσάς ποια πόλη σάς μάγεψε περισσότερο; Ψηφίστε τον αγαπημένο σας προορισμό, για να κερδίσετε ένα μοναδικό ταξίδι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024