Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αρχική 25άδα της Εθνικής ανδρών για το World League

Η αρχική 25άδα της Εθνικής ανδρών για το World League

Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών του βόλεϊ στο World League, έπειτα από μια δεκαετία είναι η πιο μεγάλη στιγμή για το άθλημα τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη αρχική λίστα των αθλητών που δηλώθηκαν στην FIVB. Στην 25άδα που δηλώθηκε υπάρχει όλος ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας η οποία έβγαλε με μεγάλη επιτυχία ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά και τρεις αθλητές χωρίς προηγούμενη συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών καθώς στις κλήσεις του κ. Δρίκου περιλαμβάνονται και οι Γιάννης Παντακίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς), Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

Η επιστροφή της Εθνικής Ανδρών του βόλεϊ στο World League, έπειτα από μια δεκαετία είναι η πιο μεγάλη στιγμή για το άθλημα τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη αρχική λίστα των αθλητών που δηλώθηκαν στην FIVB.

Στην 25άδα που δηλώθηκε υπάρχει όλος ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας η οποία έβγαλε με μεγάλη επιτυχία ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, αλλά και τρεις αθλητές χωρίς προηγούμενη συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών καθώς στις κλήσεις του κ. Δρίκου περιλαμβάνονται και οι Γιάννης Παντακίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς), Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

Πασαδόροι:
Ντίμα Φιλίποφ (Γιαστρέμπσκι – Πολωνία), Νίκος Αγγελόπουλος (Ανόρθωση – Κύπρος), Θάνος Μαρούλης (Ολυμπιακός), Κώστας Στιβαχτής (Παναθηναϊκός).

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς (Κέπκο – Κορέα / Τρεντίνο – Ιταλία), Νίκος Παλέντζας (Ηρακλής), Χάρης Σακόγλου (ΜΕΝΤ).

Ακραίοι: Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Θανάσης Πρωτοψάλτης (Παναθηναϊκός), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ραβέννα – Ιταλία), Ανδρέας Φράγκος (Ματίν Βαραμίν – Ιράν), Ανέστης Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Δημήτρης Εφραιμίδης (ΠΑΟΚ), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Άρης).

Κεντρικοί: Νίκος Σμαραγδής (Φοίνικας Σύρου), Γιώργος Πετρέας (Αζαξιό – Γαλλία), Γιάννης Τακουρίδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Πελεκούδας (Ποσογίλνιτσα – Αυστρία), Τόλης Αρμενάκης (Αλεσάνο – Ιταλία), Μάκης Κανέλλος (Παμβοχαϊκός), Γιάννης Παντακίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Τζιουμάκας (Περούτζια – Ιταλία).

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός), Κώστας Ταμπουρατζής (ΑΟ Κηφισιάς) Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024