Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 18-19 Απριλίου η επιστημονική διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής

Στις 18-19 Απριλίου η επιστημονική διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής

O Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών (MEDISYN) διοργανώνει την 4η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στις 18 και 19 Απριλίου 2015 στην Αθήνα.

O Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών (MEDISYN) διοργανώνει την 4η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής στις 18 και 19 Απριλίου 2015 στην Αθήνα.

Σκοπός της διημερίδας, που θα διεξαχθεί στο Royal Olympic Hotel είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επιστημόνων της Υγείας πάνω σε σύγχρονα επιστημονικά θέματα, τα οποία θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου της Υγείας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τέσσερα στρογγυλά τραπέζια (Αιματολογία-Ανοσολογία-Ουρολογία-Γυναικολογία) και επτά διαλέξεις (Εργαστηριακοί διαγνωστικοί αλγόριθμοι κλασικών βιοχημικών και ορμονολογικών εξετάσεων – Παρασιτώσεις στον Ελλαδικό χώρο – Επανεμφανιζόμενες νόσοι στον Ελλαδικό χώρο-Συγγενείς λοιμώξεις, 40 χρόνια TORCH. Ο ρόλος του Βιοπαθολόγου – Εργαστηριακή προσέγγιση του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών – Διαδικασία αξιολόγησης αναερόβιων μικροβίων – Επιπολής μυκητιάσεις).

Πεποίθηση των Εργαστηριακών Ιατρών – Μελών του MEDISYN είναι ότι η Εργαστηριακή Ιατρική χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τη συνεργασία όλων των ειδικοτήτων και η ενσωμάτωση νέας γνώσης απαιτεί την ενίσχυση ενός μηχανισμού επικοινωνίας και συνεργασίας.

Οι ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών, σε συνδυασμό με τα νέα δεδομένα στο χώρο της υγείας και της κοινωνίας γενικότερα, καλύπτονται μόνο σε περιβάλλον φροντίδας, από επιστήμονες με κοινή γλώσσα και αντίληψη ως προς την παροχή υψηλού επιπέδου εργαστηριακών υπηρεσιών.

Όπως σημειώνει η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας MEDISYN,Ευαγγελία Κουσκούνη «η 4η Διημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης, επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ εργαστηριακών και κλινικών ειδικοτήτων».

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024