Δυο εβδομάδες εκτός ο Ντιέγκο Κόστα με νέο τραυματισμό
Σημαντικό πλήγμα για την Τσέλσι, καθώς δεν θα έχει στην ενδεκάδα της τον Ντιέγκο Κόστα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός της Τσέλσι υπέστη νέα θλάση στην αναμέτρηση με τη Στόουκ Σίτι και αντικαταστάθηκε μετά από μόλις δέκα λεπτά αγώνα.
Σημαντικό πλήγμα για την Τσέλσι, καθώς δεν θα έχει στην ενδεκάδα της τον Ντιέγκο Κόστα στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός της Τσέλσι υπέστη νέα θλάση στην αναμέτρηση με τη Στόουκ Σίτι και αντικαταστάθηκε μετά από μόλις δέκα λεπτά αγώνα.
Ο 26χρονος φορ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την ΚΠΡ, ενώ κινδυνεύει να χάσει και τα ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18/4) και την Άρσεναλ (26/4) που ακολουθούν.
Ο Κόστα έχει φέτος με τους «μπλε» 19 γκολ σε 24 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Από τα γήπεδα του Μουντιάλ και την Άρσεναλ στις… κεμπαμπερί, τα παγωτά και τώρα στην ιδιοκτησία της Γκόρνικ Ζάμπρζε – Ο Λούκας Ποντόλσκι ξεκινά τη δεύτερη ζωή του.
Μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκας, το ενδιαφέρον στο μπάσκετ στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τις ημέρες και τις ώρες των τελικών της GBL.
Στο «Σισμανόγλειο» νοσηλεύεται ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τη μάχη κόντρα στη νόσο ALS (ή αλλιώς νόσος του κινητικού νευρώνα), όπου θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για ενάμιση μήνα.